VAPF sponsort de Eerste Editie van het evenement Colosos del Mediterráneo

Bij VAPF zetten we in op sport aan de Costa Blanca en in dit geval zijn we er erg trots op dat we een van de sponsors zijn van de Eerste Editie van Colosos del Mediterráneo. Dit is een jachthaven-evenement voor recreatief en verantwoord vissen, georganiseerd door de Club Náutico Moraira in samenwerking met het Instituto Español de Oceanografía (I.E.O.). Het evenement zal plaatsvinden in Moraira van 28 mei tot en met 1 juni.

De Costa Blanca heeft al 84 blauwe vlaggen! Ontdek welke het dichts bij Cumbre del Sol liggen

De zomer zit eraan te komen en er zijn al buurtbewoners die het zwembadseizoen hebben ingeluid. Als ook jij niet kunt wachten om te genieten van het goede weer aan zee, let dan goed op, want hier is de complete lijst van stranden en jachthavens in Spanje die in 2019 een blauwe vlag hebben mogen ontvangen en dit maakt dat Residential Resort Cumbre del Sol opnieuw omringd is door de beste plekken om te genieten van de Middellandse Zee! Heb je behoefte om een route te plannen langs de hoofdzakelijke stranden met een blauwe vlag van de Costa Blanca? Laten we beginnen!

Onze klanten aan het woord: Ontdek hoe het is om te leven in Cumbre del Sol

Bij VAPF zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van luxewoningen aan de Costa Blanca, droomappartementen en -villa’s op de beste locaties tegenover zee met geweldige natuurlijke omgevingen en vlak bij internationaal erkende gemeenten, zoals Altea, Benissa of Poble Nou de Benitatxell. Onze lange geschiedenis van meer dan 55 jaar ervaring in de bouw van woningen aan de Costa Blanca bekrachtigd natuurlijk onze kwaliteiten, maar onze klanten zijn de beste vertegenwoordigers en hun tevredenheid is onze prioriteit. Zij zijn ons beste visitekaartje.

Geniet van het sporten bij Residential Resort Cumbre del Sol

Een van de grote voordelen van het leven aan de Costa Blanca is het warme mediterrane klimaat en de vele uren zon, iets wat essentieel is voor liefhebbers van buitensporten. Daarom is het leven in Residential Resort Cumbre del Sol een paradijs voor iedereen die waarde hecht aan een groot sportaanbod in de buurt. Als sport jouw ding is, zullen we je alle mogelijkheden vertellen die je in de omgeving vindt!

This post is also available in: Español English Français Deutsch